Caută printre 933 de joburi

Acum e mai ușor să găsești un nou loc de muncă

Cauți un job?

Postează CV-ul și obține
locul de muncă dorit.
Postează un CV

Cauți un candidat?

Posteaza oferta ta de muncă
ca să gasești cadidați calificați.
Posteaza un Job

Ultimele Joburi

Vezi toate locurile de muncă

Zarplata.md este asistentul Dvs. personal pentru a găsi un loc de muncă de vis sau pentru a găsi un candidat perfect în Moldova. De la funcția de șofer până la funcția de membru al echipajului de cabină, de la Lukoil Moldova până la Orange - de mai mulți ani platforma noastră online ajută oamenii să își găsească locul de muncă la care au visat întotdeauna și angajații perfecti de care au nevoie astăzi.

Este la fel de simplu ca 1-2-3! Începeți căutarea selectând Chișinău, Bălți, Comrat, Cahul, Orhei, Ungheni, Soroca, Bender, Tiraspol, Rîbnița sau orice altă localitate în Moldova. Apoi alegeți tipul de angajare pe care îl căutați: o zi întreagă, lucru de acasă sau chiar locurile de muncă cu cazare. O dată ce ați specificat cerințele, puteți contacta potențialul Dvs. angajator.

În cazul în care nu sunteți sigur care poziție de muncă vi se potrivește, creați-vă un cont și postați CV-ul Dvs. online. O veste bună - Zarplata.md nu are nici o limită la numărul de locuri de muncă sau la CV-urile postate de un utilizator.

După ce ați postat oferta de muncă sau CV-ul pe site-ul nostru, puteți fi sigur că nu veți rata oferta potrivită. De fiecare dată când avem ceva care îndeplinește cerințele Dvs., vă vom trimite imediat un e-mail. Nu trebuie decât să vă înscrieți acum la newsletter-ul nostru.

Zarplata.md face căutarea locurilor de muncă în Chișinău și în alte orașe din Moldova într-adevăr mai rapidă și ușoară.